Dali Çikolata açıldı

Marmaris’te yeni konseptle hizmete giren Dali Çikolata açıldı. Çikolata kafe, dünyaca ünlü Belçika çikolatasını Marmarisliler ile buluşturuyor.

Dali Çikolata açıldı

Dünyada lezzeti ve kalitesiyle marka haline gelen Belçika çikolatası artık Marmaris’te. Marmaris’te yeni konseptle hizmete giren Dali Çikolata,  Ulusal Egemenlik Caddesi’nde açıldı. Çikolata Kafe’nin açılışına çok sayıda davetlinin yanı sıra Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Köksal da katıldı. Köksal açılış töreninde yaptığı konuşmada, Marmaris’te kalite ve marka değer yaratan bir işletmeyi hayata geçiren Dali Çikolata sahibi Mehmet Şirin Özne’yi tebrik etti. 

Ulusal Egemenlik Caddesi üzerinde bulanan Dali Çikolata şık görünümü ve seçkin lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Uzunyalı’da restoran işleten Mehmet Şirin Özne’nin yarattığı Dali Çikolata markası birçok hizmetiyle de Türkiye’ye örnek bir konsept sunuyor. 

Çikolatada klasik tadlardan, farklı lezzetler arayanlara, çok sayıda seçenek sunan Dali Çikolata, aynı zamanda kişiye özel konsept üretim de yapıyor. Dali Çikolata’nın web sitesinde “çikolatanı kendin yap”  konseptiyle kendiniz ve sevdikleriniz için idealinizdeki çikolatayı istediğiniz malzemelerle tasarlayabilirsiniz. Ve bu çikolatayı Türkiye’nin dilediğiniz yerine gönderebilirsiniz.

Özel günlerde de sevgiyi, mutluluğu Dali Çikolata’nın sürpriz lezzetleriyle taçlandırmak mümkün.  Dali Çikolata, Marmaris’te  en geniş koleksiyona sahip, alanında en iddialı çikolata kafe. 

Dali Çikolata Kafe’nin lezzetleri çikolata ile de sınırlı değil, el yapımı ve günlük taze hazırlanan tatlılar da kafede ziyaretçileri bekliyor. Ayrıca Belçika waffle lezzeti de Dali Çikolata farkıyla, damakları şenlendiriyor.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü