Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor

Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı kutlamaların...

Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor

Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı kutlamaların bugünkü ilk adresi Atatürk Meydanıydı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Marmarisliler yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyetin Kalesi Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.Atatürk Meydanı’nda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar,Garnizon Komutanı Tuğamiral İlker Özkan,diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Törene Marmarisliler yoğun ilgi gösterdi.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İlker Özkan vatandaşların bayramını kutladı.

Törende öğrencilerin okuduğu şiirler büyük alkış aldı.Tören, kortej geçişinden sonra Cumhuriyet Bayramı konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilmesiyle son buldu.

Kutlamalar akşam da devam edecek. Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenecek fener alayı her sene olduğu gibi bu senede binleri Cumhuriyet yürüyüşünde buluşturacak. Saat 19.00’da Ketenci Otel önünden başlayacak fener alayı 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda son bulacak. Aksaz Garnizon Komutanlığı Bandosu da Atatürk Meydanı’nda saat 19.30’da konser verecek.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü