Çöpünüzü çöpe atın!

Marmaris’in mavi bayraklı halk plajı da bazı duyarsız vatandaşlar tarafından çöplük olarak kullanılıyor. Kumlara atılan izmarit ve çekirdek kabukları bu kadarına da pes dedirtiyor.

Çöpünüzü çöpe atın!

Marmaris’in mavi bayraklı halk plajı da  bazı duyarsız vatandaşlar tarafından çöplük olarak kullanılıyor. Kumlara atılan izmarit ve çekirdek kabukları bu kadarına da pes dedirtiyor. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün plajı temizlese de ertesi gün kumlar yine izmarit ve çekirdek kabuklarıyla kaplanıyor.

Marmaris’in mavi bayraklı halk plajı hem Türkiye’de hem dünyada sayılı plajlardan biri.Temiz denizi ve özel kumuyla  yazın binlerce tatilciyi ağırlıyor.Ancak çevreye karşı gösterilen duyarsızlıklara bir örnek de plajda yaşanıyor.

Marmaris Belediyesi’nin her gün plajda temizlik yapmasına rağmen, duyarsız kişiler izmarit ve çekirdek kabuklarını kumlara atmaya devam ediyor.Gündüz denize girenler, akşam da plajı  oturmak için kullananlar  çöpünü kuma atınca ortaya Marmaris’e yakışmayan görüntüler çıkıyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü