Çöpünü çöpe at!

Marmaris’te sosyal medyadaki bir paylaşım grubunda yer alan video bu kadarına da pes dedirtti. Görüntüde motosikletle seyir halinde olan iki kişinin parka çöp poşeti atma anları yer alıyor. Bu görüntüler, vatandaşlardan da büyük tepki aldı.

Çöpünü çöpe at!

Marmaris, yerli ve yabancı ziyaretleri tarafından temizliği ile büyük övgü alıyor. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında temizlik çalışması yapıyor.  Ancak kent temizliği için asıl önemli olan kirletmemek.

Bu konuda Marmaris’te duyarlı vatandaşlar büyük hassasiyet gösteriyor. Ancak bir o kadar çevreye karşı kayıtsız ve acımasız davrananlar da var.

Marmaris’te vatandaşların şikayet, beklenti ve taleplerini paylaştığı bir sosyal medya grubunda ilçe yaşayanlarından birinin paylaştığı video, çevreye karşı gösterilen duyarsızlığa çarpıcı bir örnek oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinden alındığı belirtilen o videoda, motosiklet üzerinde seyir eden iki kişi tarafından parka çöp poşeti atıldığı görünüyor.

Aynı sayfada son günlerde paylaşılan görüntülerin birçoğu da yine çevreye gelişigüzel bırakılan çöplerle ilgili. Kimi lise öğrencilerinin  apartman girişine attığı çöplerden yakınıyor. Kimi vatandaşlar da ormanlık alanlara  bırakılan çöplere tepki gösteriyor.

Çoğu Marmaris yaşayanı, çevreye karşı duyarsız olanları , çöpleri doğaya bırakmamaları konusunda uyarıyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü