Cityfest'in açılışını Sıla ve Mabel Matiz yapacak

Dünya Ralli Şampiyonası’nın düzenleneceği 13-16 Eylül tarihlerinde Cityfest For Rally Turkey etkinliği ile ünlü isimler de Marmaris’te konser verecek. Sıla, Mabel Matiz ve Teoman, festival kapsamında Marmaris’te olacak.

Cityfest'in açılışını Sıla ve Mabel Matiz yapacak

Birbirinden ünlü isimler 13-16 Eylül’de Cityfest ile Marmaris’e geliyor. Bu yıl ilk kez İstanbul, Ankara ve İzmir’de Kerki ve Solfej tarafından gerçekleştirilen Cityfes, ünlü şarkıcı grup ve DJ’leri gençlerle buluşturdu. Katılımcıların büyük beğenisini toplayan Türkiye’nin en geniş kapsamlı festivali Cityfest’in sıradaki durağı ise Marmaris.

Dünya Ralli Şampiyonası’nın onuncu ayağı Rally Turkey startını Cityfest ile 13 Eylül’de Marmaris’te verecek. 13-14-15-16 Eylül’de Marmaris’te gerçekleşecek olan Cityfest For Rally Turkey’de dünya ralli şampiyonası, sınırsız müzik, su sporları, deniz, kumsal ve kamp bir arada olacak.

Dört gün sürecek festivalin açılışını 13 Eylül’de Sıla ve Mabel Matiz yapacak. Marmaris’te müzikseverlerle buluşacak olan iki ünlü isim en sevilen şarkılarını seslendirecek. Festival kapsamında 14 Eylül'ün konuğu ise Teoman olacak. Etkinliğin adresi ise Kumlubük.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü