CHP'li vekiller aday adaylık başvurularını yaptı

CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ ve Nurettin Demir de 27. Dönem milletvekilliği için aday adaylık başvurularını yaptı.

CHP'li vekiller aday adaylık başvurularını yaptı

CHP’de 27. Dönem milletvekilliğine aday adaylık başvuruları partinin Genel Merkezi’ne yapılıyor. Partinin mevcut Muğla Miletvekilleri de aday adaylık başvurularını yapmaya başladı. İlk başvuruyu CHP Muğla Milletvekili Akın Üstandağ yaptı.  Avukat olan Akın Üstündağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu üyesi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de aday adaylığı için başvurusunu yaptı.  Demir, 24-25-26. dönemde Muğla Milletvekili görevinde bulundu.  TBMM’de 26. Dönemde Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, AB Uyum Komisyonu Üyeliği, AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği, Mülteci Komisyonu Üyeliği, CHP Engelliler Sağlık Komisyonu Başkanlığı, CHP Cezaevleri İzleme ve İnceleme Komisyonu Üyeliğinde görev aldı.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ise henüz aday adaylık başvurusunu yapmadı. Aldan Marmaris Televizyonu’na yaptığı açıklamada, milletvekili aday adayı olacağını, başvurusunu da önümüzdeki günlerde yapacağını kaydetti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü