CHP'li eski ilçe başkanı: "Benim oyum Behçet Saatcı'ya"

CHP Fethiye eski ilçe Başkanı Emrah Doğu, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün’ü sert sözlerle eleştirdi. Yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye bağımsız başkan adayı Behçet Saatcı’yı destekleyeceğini söyledi.

CHP'li eski ilçe başkanı:

CHP Fethiye eski ilçe Başkanı Emrah Doğu, Fethiye’de yayın yapan yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Gürün’ü sert sözlerle eleştirdi. Emrah Doğu, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ün başarısız bir belediye başkanı olduğuna dikkat çekti.  Doğu   “ CHP’nin başarılı olamamasının nedeni ne biliyor musunuz? Çünkü sokakla inatlaşıyor. Şimdi Osman Gürün diye bir beyefendi var. Muğla büyükşehir belediye başkanı. İddia ediyorum. 2014’te sandık konsa çıkamazdı. Ama anam sensin adam sensin ilişkileriyle 2014 büyükşehir belediye başkanı oldu. Genel başkana yanlış, çirkin, bilgi aktarıyorlar. Genel başkan da ekibiyle beraber bu hataya düşüyor. Talimatla oturduğu koltuğu koruma adına Osman Gürün partiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni iş ve işçi bulma kurumunu döndürdü. Muğla’yı faşist düşünce yönetiyor! Osman Gürün megaloman! Osman Gürün’ün bir cümlesi var:”Ben aday olmam, aday yaparlar” bu siyasette nasıl bir küstahlık? Seni kim aday yapıyor? Hadi girseydin ya 2014’te ön seçime. Sonra diyor ki bu dönem için hadi ön seçim yapalım. Sen tabi bütün Muğla’yı dizayn et. Milletvekillerini seç. İl başkanlarının yalan ve sahte imza ile il başkanlığını düşür. Ondan sonra kalk ben demokratım de!’ Diye konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız  Başkan adayı olmasını değerlendiren Emrah Doğu” Saatcı’ya katılıyorum. Bir ilde ya ittifak yaparsınız ya da hiç yapmazsınız. Siz ilçelerde  herkes bağımsız aday çıkarıp tek bir adayı Muğla’da desteklemek siyasi etik açısından son derece yanlıştır” dedi. CHP’nin Muğla Büyükşehir adayı Osman Gürün ismi yanlış bir isimdir. Partiye zarar vermektedir. Hem yapmış olduğu uygulamalarla hem de atamış olduğu milletvekilleri ve  belediye başkanlarıyla…Benim oyum büyükşehirde Behçet Saatcı’yadır! Bunu açık ve net söylüyorum” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.