CHP'de kadın kolları yönetimi de düştü

CHP’de istifalar devam ediyor. CHP Marmaris Kadın Kolları’nın 7 asil üyesinden 5’i daha görevinden istifa etti. İstifaların ardından Kadın Kolları yönetimi de düştü.

CHP'de kadın kolları yönetimi de düştü

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün yönetim anlayışı CHP’de istifa depremi yaratmıştı.  CHP  Marmaris İlçe yönetimindeki 9’u asil, 5’i yedek üye olmak üzere 14 kişi istifa etmişti.  CHP’de istifa depremi sadece ilçe yönetiminde gerçekleşmemişti. CHP Marmaris Gençlik Kolu yönetimi de 8 asil, 7 yedek 15 üyenin istifasının ardından düşmüştü.

Partideki görevinden istifa eden üyeler ilçe binasında basın toplantısı düzenlemiş ve istifa gerekçelerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Açıklamada CHP’li üyelerin istifa gerekçeleri şöyle sıralandı:

“İlçe başkanının, partiyi ve yönetimi ilgilendiren konularda yönetim kurulunun fikir, görüş ve ortak kararını almadan bireysel olarak hareket etmesi, ilçe başkanı şehir dışına çıktığında, tüzükte belirtilmesine rağmen, yerine vekil bırakmayarak, “ ben varsam parti var, yoksam parti yok” anlayışıyla ilçe başkanlığının temsilini sekteye uğratması, ilçe başkanının parti imkanlarını, kişisel siyasi hedefler için kullanması, ilçe başkanının rakip siyasi partilerin fikriyle mücadele etmek yerine, partiyi ve seçilmişleri zora sokacak şekilde, devlet kamu-kurum ve kuruluşlarıyla gereksiz yere gerilim yaratıp bu gerilimden yararlanarak, kendi kişisel reklamını yapma anlayışında olması”

CHP’li üyelerin basın açıklamasının ardından istifa gerekçelerini haklı bulan CHP Marmaris Kadın Kolları’nın 5 asil üyesi daha görevinden istifa etti.  Asil üyeler Akkadın Sağlamol, Nigar Şenol, Cansel Yavuz, Sezin Alper ve Canan Kotanoğlu’ nun istifasının ardından CHP Marmaris Kadın Kolları Yönetimi de düştü.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü