CHP'de birlik ve dayanışma yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanlığı’ nın birlik, dayanışma ve kardeşlik yemeği bu hafta sonu gerçekleşti.

CHP'de birlik ve dayanışma yemeği

CHP Marmaris İlçe Örgütü Birlik, dayanışma ve kardeşlik yemeği düzenledi.Marmaris’teki bir otelde düzenlenen yemeğe,CHP  Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Akın Üstündağ’ın yanı sıra, çok sayıda partili ve vatandaşlar ile ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, yemekte bir konuşma yaptı. CHP’nin iktidar olma hedefine vurgu yaptı. Ünlü “ Bizler CHP’de milletvekili olacağım değil, bakan olacağım, iktidar olacağım vizyonunu özledik. Bizler bu vizyonu içselleştirmiş, bu vizyonu yaşayan CHP’lileri özledik. Ben inanıyorum ki bugün CHP bu salondan daha güçlü, daha birlik içinde çıkacak. BÜYÜK Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda yürüyeceğiz” dedi. Referandumda Marmaris’te yüzde 75 oranında hayır çıktığını belirten Ünlü , referandum çalışmasına katılan partililer teşekkür etti.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar konuşmasında göreve geldiklerinden bu yana Marmaris’in daha huzurlu,güvenli ve çağdaş Avrupa kenti olması için çalıştıklarını anlattı. Marmaris’in çıtasını yükselttiklerini kaydetti. Acar, geçmiş yıllarda yaşadıkları seçimleri hatırlattı. Gerek rakip partiler gerekse parti içi muhalefet nedeniyle çok sayıda engellemeyle karşılaştıklarını söyledi.

Yemeğe katılan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de bir konuşma yaptı. Demir, siyasette önümüzdeki iki yıl içinde yapılacak seçimlere ilişkin değerlendirme yaptı.CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, konuşmasında Sözcü Gazetesi’ne yönelik operasyona tepki gösterdi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.