CHP'de birlik ve dayanışma kahvaltısı

CHP Marmaris İlçe örgütü birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.Etkinliğe çok sayıda partili katıldı.

CHP'de birlik ve dayanışma kahvaltısı

CHP Marmaris İlçe Örgütü, ilçedeki bir otelde birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya  CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir, CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Sandıkçıoğlu ile çevre ilçelerden kadınlar katıldı.

Etkinlikte  Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar bir konuşma yaptı. Acar, kadınların CHP’nin başarısında büyük rol oynadığını söyledi.Acar, kadınların yönetim kadrolarında daha fazla yer alması gerektiğine dikkat çekti " Siz kadınlar da erkek baskısına karşı,  önümüzdeki seçimlerde, söz veren konuşan, mikrofonu eline aldığında kadınlar adına katkıyı ifade edenlere , "durun biz de yönetimde yer alacağız"  diye mücadelenizi eksik etmeyin. Ben Marmaris Belediye Başkanı olarak hazırım. Ne acıdır, Muğla genelinde baktığımızda bazı yönetim kadrolarında bir tek kadının olmadığını görüyoruz. bu keyifli bir tablo değil." dedi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de  kadınların parti için önemli bir kuvvet olduğunu söyledi. Ünlü, CHP Marmaris İlçe Örgütü’nün  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üç gün sürecek etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu. Partilileri bu etkinliklere katılmaya davet etti. CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Sandıkçıoğlu da etkinlikte bir konuşma yaptı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.