CHP’DE ANAYASA TEPKİSİ

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü, mecliste devam eden anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklama yaptı.Ünlü, düzenlemenin meclisten geçmesi halinde referandum sürecinin başlayacağına işaret etti.

CHP’DE ANAYASA TEPKİSİ

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, 10 Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle  düzenlediği davette Marmaris’teki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ünlü, Basının üzerinde büyük sorumluluk olduğunu kaydetti. Basına yönelik sansürcü yaklaşımlara işaret etti.  Basın mensuplarının haber alma özgürlüğünü sağlamadaki rolüne değindi. Ünlü, Türkiye’nin tarihi bir dönemden geçtiğini  belirterek şunları söyledi.

Ünlü, mecliste görüşmelere başlanan anayasa değişikliğiyle ilgili de açıklamalar yaptı. Gizli oylamalar sırasında yaşanan tartışmalara işaret etti, şunları söyledi.

Acar Ünlü, anayasa değişikliğinin rejim değişikliğini de beraberinde getirdiğine vurgu yaptı.

Ünlü,  mecliste bütün görüşlerin temsil edilmesi gerektiğine işaret etti. Anayasa değişikliğiyle bu durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Ünlü,   düzenlemenin meclisten geçmesiyle birlikte Nisan ayında yapılacak referanduma işaret etti. Bu süreçle ilgili  CHP Marmaris İlçe Örgütü olarak seferberlik ilan edeceklerini söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.