CHP'de aday adayı sayısı 2'ye çıktı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Nisan ayında düzenlenen İlçe Danışma Kurulu toplantısında Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamıştı. CHP’de belediye başkanlığı aday adayı sayısı ikiye çıktı.

CHP'de aday adayı sayısı 2'ye çıktı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar,  Nisan ayında gerçekleşen CHP Marmaris İlçe Danışma Kurulu Toplantısında,  yerel seçimler yaklaşırken,  Marmaris’te asılsız iddialarla kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar olduğunu söylemişti.  Bu asılsız söylem ve iddiaları yalanlamıştı. Başkan Acar, erken de olsa, kamuoyunu yanıltmaya çalışanların ve bazı hesapların önünü kesmek için 2019 yılındaki yerel seçimlerde Marmaris Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıklamıştı. Acar “ bazı şeyler yerine göre konuşulur. Şartlar zorladığı  zaman,  bazı şeylerin önünü kesmek için, dedikodunun,bizi bir birine düşürme gibi,  sizlerle paylaşamayacağım özel bazı hesapların önünü kesmek için bazı şeyleri de önceden söylemek zorunda kalıyoruz.Daha önceden kendi ekibime ifade ettiğim gibi,  2019 seçimlerinde  belediye başkan adaylığımı şimdiden açıklıyorum” dedi.

Başkan Ali Acar’ın ardından bir isim daha CHP’den Marmaris Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İlçe Yönetimi’ndeki istifaların ardından ilçe başkanlığı düşen Acar Ünlü, Marmaris Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu parti binasında düzenlediği basın toplantısında kamuoyuna duyurdu.  Böylece CHP’de belediye başkan aday adayı sayısı ikiye çıkmış oldu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü