CHP Muğla'da 3 ilçe adayını daha açıkladı

CHP bugün 70 belediye başkan adayını daha kamuoyuna duyurdu. Bu adaylar arasında Yatağan, Ortaca ve Köyceğiz Belediye Başkan adayları da var. CHP’nin Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Seydikemer’le ilgili belediye başkan adayı açıklamasını önümüzdeki hafta yapması bekleniyor.

CHP Muğla'da 3 ilçe adayını daha açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim için 70 adayını daha açıkladı. CHP açıkladığı isimlerle birlikte 698 adayını tanıtmış oldu.

CHP Muğla’da üç ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı.  Buna göre, CHP’nin Yatağan Belediye Başkan Adayı Halil Arslan, Ortaca Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertkaya, Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erol oldu.

CHP Parti Meclisi, 6 Aralık’ta da Muğla’nın bazı ilçelerindeki belediye başkan adaylarını belirlemişti.  CHP, 6 Aralık tarihinde  Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Osman Gürün’ü,  Dalaman’da Muhammet Şaşmaz’ı, Datça’da Gürsel Uçar’ı, Kavaklıdere’de Kenan Ay’ı, Menteşe’de Bahattin Gümüş’ü,Milas’ta Muhammet Tokat’ı, Ula’da Ümit Karaaslan ’ı belediye başkan adayı olarak açıklamıştı.

CHP’nin Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Seydikemer’le ilgili belediye başkan adayı açıklamasını da önümüzdeki hafta yapması bekleniyor.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.