CHP Marmaris İlçe Danışma Kurulu toplandı

CHP Marmaris İlçe Danışma Kurulu toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantıda genel ve yerel seçim değerlendirmesi yapıldı.

CHP Marmaris İlçe Danışma Kurulu toplandı

CHP Marmaris İlçe Danışma Kurulu toplantısı Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Danışma kurulu  36. Olağan Kurultay ve 19. Olağanüstü tüzük kurultayı ile Yerel ve genel seçimleri değerlendirilmesi olmak üzere iki gündem maddesiyle toplandı.Toplantının açılış konuşmasını CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü yaptı.Ünlü “Seçimin ne zaman geleceğinin belli olmadığı, hangi seçimin ne zaman karşımıza çıkacağının belli olmadığı günlerdeyiz. Bizim göreve gelirken arkadaşlarla yaptığımız ilk toplantılarda, yapmak istediğimiz şuydu. Ziyarete gittiğimizde “Seçim mi var hayırdır?” diye sormasınlar. Yarın seçim kararı alınacak gibi her gün seçim çalışmalarını yapıyoruz” dedi.

Acar Ünlü, ilçe örgütü olarak yürüttükleri çalışmalara ilişkin de “Seçim sürecine hazırlık olarak mahalle örgütlenme sistemine önem verdik. Bütün mahalle temsilcilerimizi örgütleyerek. Alt delegeleri görevlendirerek çalışmalara başladık. Kendi ilçe başkanlığı faaliyetlerimizde esnaf,ev ziyaretlerimizi ,kurum ziyaretleriyle yarın seçim kararı alınacak mışcasına çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız bu partinin oyunu bir tane daha arttırmak” diye konuştu.

Ünlü, önümüzdeki süreçte CHP’nin etkinliklerine katılmayan partilileri de ziyaret edeceklerini belirtti ve “Dışarıdan bir oy gelsin diye yaptığımız çalışma varken, kendimize de bakmamız lazım. Etkinliğe katılmadığını gördüğüm,İlçe başkanlığı çalışmalarında ara sıra gördüğüm partililerimizi ziyarete ederek, “Hayırdır niye gelmiyorsunuz?, gelin CHP  iktidarı keyfini birlikte çıkaralım” diyerek.  Partiye biraz mesafeli duranları da yine iktidar mücadelesine ve bunun için yaptığımız çalışmalara davet edeceğiz” dedi.Toplantı Acar Ünlü’nün konuşmasının ardından basına kapalı devam etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü