"CHP iktidarında bir devlet kuruldu"

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. Kuruluş Yıldönümü. CHP Marmaris İlçe Örgütü, kuruluşunu sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle kutladı.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. Kuruluş Yıldönümü. CHP Marmaris İlçe Örgütü, kuruluşunu sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle kutladı. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, CHP iktidarında icraat yapılmadığını savunanlara tepki gösterdi.  “ CHP iktidarında bir devlet kuruldu” dedi. Ünlü, Atatürk’e yönelik saldırılara da tepkiliydi.  “Atatürk’e saldırı vatana ihanettir. Bu saldırganlar toplum vicdanını rahatlatacak şekilde cezalandırılsın” dedi.

CHP 94. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. CHP Marmaris İlçe Örgütü de kuruluş yıldönümü nedeniyle sabah Atatürk Meydanı’nda bir araya geldi.Törende Ata’nın huzuruna çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu.CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun ve CHP’nin kuruluşunun kutlandığını söyledi.

Ünlü, “CHP iktidarında ne yaptı ki ?” diye soranların tarih bilmediğini belirterek “ CHP iktidarında, Ankara başkent yapıldı, Cumhuriyet ilan edildi, eğitim devrimi erçekleşti. Kadınlara önemli haklar verildi. CHP iktidarında bir devlet kuruldu” dedi.Ünlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Hükümetine yönelik eleştirilerde bulundu. Adalet ve özgürlük vurgusu yaptı. Milletvekili ve gazetecilerin tutuklanmasına tepki gösterdi.

Ünlü, Atatürk büstleri başta olmak üzere , Ulu Önder’e yönelik yapılan saldırılara da sert sözlerle tepki gösterdi. Saldırganların toplam vicdanını rahatlatacak şekilde cezalandırılmasını istedi.Ünlü,”Atatürk’e saldırı vatana ihanettir” dedi.

Ünlü, iki yıllık  ilçe yönetimi çalışmalarına dikkat çekti. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini söyledi.Ünlü konuşmasının ardından geçmiş dönem CHP  Marmaris  ilçe başkanı Yamaç Kaya ve Mehmet Oktay başta olmak üzere partililerle tokalaştı. CHP’liler İzmir Marşı eşliğinde partinin kuruluşunu kutladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.