Çalıştığı kuyumcuyu soydu

İçmeler’de bir kişi çalıştığı kuyumcudan 1,5 milyon lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı. Zanlı hiçbir şey olmamış gibi kuyumcuda çalışmaya devam etti.

Çalıştığı kuyumcuyu soydu

İçmeler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta başında bir kuyumcu  dükkânında hırsızlık olayı meydana geldi. Kuyumcu dükkânı içindeki vitrinlerde bulunan çoğunluğu pırlanta taşlardan ziynet eşyalarının çalınması ardından polis harekete geçti.

İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, kuyumcu dükkânının arka kapısındaki plastik kepengin tornavida ile açılarak kilitlenmeyen kapıdan içeri girildiği tespit etti. Güvenlik kameraları çalışmayan kuyumcu dükkânında parmak izi ve çevredeki MOBESE kameralardan inceleme yapıldı. Yapılan araştırma ve çalışanların sorgusu sonunda bir ay önce tezgâhtar olarak işe başlayan 38 yaşındaki M.Ç.’nin hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edildi.

Hırsızlığı yaptığı kuyumcuda hiçbir şey olmamış gibi çalışan M.Ç. polis tarafından yakalanarak İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. M.Ç.,yapılan sorgusunda suçunu itiraf ederek ziynet eşyalarını sakladığı yeri gösterdi. Polis, çalınan ziynet eşyalarını buldu. Çağrılan bilirkişi heyeti, çoğunluğu pırlanta taşlardan oluşan ziynet eşyalarının piyasa değerinin 1,5 milyon lira olduğunu tespit etti. Ziynet eşyaları tutanakla kuyumcuya teslim edildi.Poliste işlemleri tamamlanan M.Ç., “Nitelikli hırsızlık ve güveni sus istimal” suçlarından mahkemeye çıkartıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü