"Çabamız projeleri doğru anlatabilmek"

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yazıcı ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada “ tüm çabamız projelerimizi doğru anlatabilmek” dedi.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı SerkanYazıcı, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Marmaris’teki alışveriş merkezi  ilebaşladı.Ziyaretlerine Devlet hastanesiyle devam eden Yazıcı Sağlık-Sen İlçe temsilcisi Rahşan Tok ve sendika üyeleriyle buluştu. Hastane konusunda Bakanlıktan destek sözü aldığını dile getiren Yazıcı Projelerimizde yer alan hastanemizi 3 boyutlu olarak hazırlatıyoruz. Projelerimizi kamuoyu ile paylaşırken sizler de sanal ortamda, içinde dolaşıp nasıl bir sağlık kompleksi yapacağımıza şahit olacaksınız” dedi. 

Serkan Yazıcı, daha sonra  Marmaris Kültür ve Sanat EvindekiEl Sanatları ve Resim Sergisi açılışına katıldı. Yazıcı seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği bir toplantıda da vatandaşlara   projelerine ilişkin bilgi verdi. SerkanYazıcı günün sonunda Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşlerin, Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde sahneye koydukları Markopaşa oyununu izledi.  Tiyatro sonunda oyunculara çiçek veren Yazıcı”  Türk tiyatrosuna emek vermiş bir babanın evlatları olarak hem oyununuz için, hem de Marmaris’e geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim”  dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.