Burunucu Macera Parkı 30 Ağustos'ta açılacak

Marmaris Belediye Başkan Ali Acar, Marmaris Belediyesi’nin prestij projesi Burunucu Macera Parkı’nın açılışını 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapmayı planladıklarını söyledi.

Burunucu Macera Parkı 30 Ağustos'ta açılacak

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümü olarak kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Acar, basın bayramını kutladı.

Acar “ her sektörde olduğu gibi basın mensuplarının zor koşullarda görev yaptığını biliyorum. Temennim ülke genelinde , tüm Türk halkının daha adil, daha demokrat ortamda yaşamını sürdürebilmesi.” dedi.

Başkan Acar, toplantıda önemli açıklamalar da yaptı. Marmaris Belediyesi’nin prestij projesi olan Burunucu Macera Parkı’nın açılışını  30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapmayı planladıklarını açıkladı.

Acar ” Geçen yıldan bu yana çalışma sürdürdüğümüz, prestij projemiz Burunucu Macera Parkı’nda son günlere geldik. Görevli arkadaşların lisanslı olması için yurt dışından gelen eğitmenlerle çalışması başladı. Aksilik olmazsa 30 Ağustos’ta açılışını yapacağız.Marmaris halkının özlemle beklediği çevreye de hizmet verecek 20 bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan macera parkı Marmaris’in en önemli prestij projelerinden biri olacak.”  Dedi.

Başkan Acar, Marmaris’te Eylül ayında gerçekleşecek Dünya Ralli Şampiyonası için de hazırlıkların sürdüğünü ifade etti. Dünya’nın takip edeceği bu önemli organizasyon için 50 bin ziyaretçinin Marmaris’e gelmesini beklediklerini kaydetti.

Acar “Eylül ayında Dünya Ralli Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Dün Muğla’da toplantı vardı. Artık kurumların  yapması gereken, altyapı ilgili program netleşti. 50 bin ziyaretçinin katılımıyla tüm dünyanın takip edeceği muhteşem projeye ev sahipliği yapmanın gururunu da hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Başkan Acar, 2018 turizm sezonuna ilişkin de değerlendirmeler yaptı. Marmaris’in geçen yıla göre, daha iyi bir turizm sezonu geçirdiğini kaydetti. Acar “ Marmaris yoğun bir sezon geçiriyor. Tesisler dolu. İşletmeler geçen yıla göre daha mutlu kanaatindeyim. Bütün işletmeciler ve konaklama sektöründeki daha mutlu ve memnun olduğunu görüyorum. Amacımız standartı artırmak, kaliteli hizmetin üzerine biraz daha bir şeyler koymak, bunun üzerine fiyatları arttırmak. Hizmet kalitesinde en ufak eksikliğe fırsat vermemeliyiz. “ ifadelerini kullandı.

Acar, Marmaris Belediyesi’ne iletilen bazı şikayetlere de işaret etti. Marmaris’teki işletmecilere ve esnafa “Bindiğimiz dalı kesmeyelim” diyerek çağrıda bulundu.”Ne yazık ki müşterilere kaliteli hizmetlerin sunumu konusunda şikayetler yaşandı. Fahiş fiyatlarla ilgili şikayetler var. Müşterilere etik olmayan davranışlarda bulunulduğu gibi şikayetler alıyoruz. Benim ricam bindiğimiz dalı kesmeyelim. Marmaris esnafına da bu çağrıyı yapmayı borç olarak görüyorum. Müşteriyi bugünlük görmeyelim. Uzun vadeli görelim.  Marmaris’in hak ettiği yere gelebilmesi için elimizden gelen çabayı herkesin göstermesi gerektiğini hatırlatmak istedim. “

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü