Bülent Karakuş AK Parti MKYK'da

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, AK Parti 3. Olağanüstü Genel Kurulu’nda partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği listesine girdi.

Bülent Karakuş AK Parti MKYK'da

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, AK Parti 3. Olağanüstü Genel Kurulu’nda partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği listesine girdi. Karakuş, AK Parti MKYK'ya girmesinin ardından, 'FETÖ soruşturması geçirmesi' ile ilgili sosyal medyada paylaşımlarda bulunulmasına tepki gösterdi.Karakuş “ Listeye girmemin ardından hakkımda sosyal medyada karalama kampanyası başlatıldı. Yapılanları kınıyorum" dedi. 

AK Parti 3. olağanüstü kongresinde Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda 19 isim değişti.  Tek liste ile gidilen seçimde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş da partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği listesine girdi. MKYK’da olmayan isimler arasında ise yine Muğla’dan eski listede yer alan Yelda Erol Gökcan var. 

Karakuş’un AK Parti MKYK'ya girmesinin ardından, 'FETÖ soruşturması geçirmesi' ile ilgili sosyal medyada paylaşımlarda bulunuldu. Karakuş konuyla ilgili açıklama yaptı.Karakuş,  "MKYK listesine girdiğim için onur ve gurur duydum. Ancak kamuoyu şunu bilsin benim böyle bir talebim olmadı. Muğla'mıza hizmet etmek benim için şereftir. 2013 yılının Mayıs ayında yapılan oda seçimlerinden sonra 'oda seçimlerine FETÖ karıştı' iddiası, 3 kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımların gündemde tutulması üzerine bu kişilerden 2016 yılının Ekim ayında şikayetçi oldum. Savcılık takipsizlik kararı verdi. 3 kişi de 2017 yılı Mart ayında yine hakkımda şikayet dilekçesi vererek iddialarını gündeme getirdi. Bu soruşturma devam ediyor. Listeye girmemin ardından hakkımda sosyal medyada karalama kampanyası başlatıldı. Yapılanları kınıyorum." Dedi. Karakuş'un MKYK'ya girmesinin tüzük gereği MUTSO Başkanlığı görevinden istifa etmesini gerektirmediği, bu görevine de devam edeceği öğrenildi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.