Bu kitapta iyi insanlar var

Marmarisli yazar İbrahim Karabenli'nin "Anekdotlar" isimli Marmaris Belediyesi Kültür Yayınları'ndan çıkan kitabı için tanıtım ve imza günü düzenlendi.

Bu kitapta iyi insanlar var

Marmarisli yazar İbrahim Karabenli'nin "Anekdotlar" isimli Marmaris Belediyesi Kültür Yayınları'ndan çıkan kitabı için tanıtım ve imza günü düzenlendi. Kültür ve Sanatevi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yardımcıları Dursun Kaplan ve İsmet Kamil Öner'in yanı sıra çok sayıda kitapsever vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Karabenli, "Bu kitapta, Marmarisli iyi insanlar, örf ve adetler, Marmaris'e değer katan pek çok şey var. Biraz da Marmarisce var. Hayattan her şeyi kattım. Destek veren herkese teşekkür ederim" dedi. Söz alan Belediye Başkanı Ali Acar da Marmaris'e yaptığı bı değerli katkı için İbrahim Karabenli'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından Karabenli, Anekdotlar'ı okurları için imzaladı. Kitapta İbrahim Karabenli'nin zaman zaman yerel gazetelerde de yayınlanmış 100 küsur yazısı yer alıyor. Yazıların bir bölümü yerel dille kaleme alınırken, anekdotlar geçmişe, örf ve adetlere, günlük yaşantıya da ışık tutuyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.