Bu acıya yürek dayanmaz

Marmaris’te dün akşam feci bir trafik kazası meydana geldi. İnci Kavşağı’nda...

Bu acıya yürek dayanmaz

Marmaris’te dün akşam feci bir trafik kazası meydana geldi. İnci Kavşağı’nda babasının kullandığı kamyonetin arkasına binen 12 yaşındaki Muhammet Sarı, araç kavşaktan dönerken dengesini kaybederek düştü.  Küçük çocuğa arkadan gelen tır çarptı. Hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybetti. Muhammet Sarı bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

İnci Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi. Pazarcı esnafı Hasan Sarı, ailesiyle birlikte kamyonete bindi. Kamyonetin önüne eşi ve bir oğlu oturdu. Arkasına ise 12 yaşındaki Muhammet ve ablası…Araç kavşaktan döndüğü sırada Muhammet Sarı  dengesini kaybetti ve yola düştü. Bu sırada  seyir halinde olan tır Muhammet’i ezdi.

Küçük çocuk yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahesinin  ardından Muhammet Sarı hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan bütün müdahaleye rağmen çocuk kurtarılamadı.Bir ablası ve ikiz kardeşi bulunan Muhammet,  Marmaris Ortaokulu’nda öğrenciydi. Küçük çocuğun ölüm haberi arkadaşlarını ve öğretmenlerini de yasa boğdu.Muhammet Sarı, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Ben Evladım ölen evlada çok üzüldüm...yavrum benim....Allah rahmet eylesin,,Nurlar içinde uyusun Muhammet...Söylemek istediğim..Marmaris'teki bazı aileler beni çok şaşırttı..hiç mi hiç karişmıyorlar evlatlarına çok Üzücü ama doğru..aksi takdirde kim 8 yaşındaki çocuğun eline Motorsiklet verirki...yahut 5 kişi aynı motorsiklette olurmu bu ne rezalettir...gerçekten çocuklara içim parçalanıyor..Anneleri ile Babalarına değil...

0 Muzeyyen D....., 20.10.2017 23:18

Bizim okulda ve evleri bizim evin oradaydı neredeyse bütün okul bu haberi duyduğunda ağlamıştı bizde tanıyorduk

4 Kdkdl ldlnnd, 20.10.2017 18:05