Bravo size!

Marmaris Belediyesi’nin 2 özel güvenlik personeli, Türkmenistan Parkı’ndaki bir bankta el çantası buldu. Güvenlik görevlileri içinde yaklaşık 12 Bin Lira bulunan çantayı tutanakla polise teslim etti.

Bravo size!

Marmaris Belediyesi’nin özel güvenlik personeli 36 yaşındaki Ali Tonguç Oktay ve 28 yaşındaki Ali Şadan,rutin devriye görevi sırasında, Türkmenistan Parkı’ndaki  bir bankın köşesinde deri kadın el çantası gördü. Çantayı alan güvenlik görevlileri içini açtıklarında bir miktar para ile çeşitli evraklar olduğunu tespit etti.

Durumu müdürlerine bildiren güvenlik görevlileri çanta içindeki beyaz zarfı açarak nüfus cüzdanı ile bir telefon numarası buldu.

Çıkan nüfus cüzdanında Yunanistan’ın Rodos Adası’nda ikamet ettiği öğrenilen Velat Coner olduğu görüldü. Güvenlikçiler, zarfta yazılı cep telefonu numarasını birçok kez aramasına rağmen cevap alamadı.

Çantanın içinden çıkan 2426 ABD doları, bir telefon kartı hattı, nüfus cüzdanı ve çeşitli evrakların tutanağı tutuldu. Bulunan çanta içindekilerle birlikte tutanakla polis ekiplerine teslim edildi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.