Bosna Hersek'ten turizmciler Marmaris'e gelecek

Marmaris Ticaret Odası’nın, Bosna Hersek’ te Marmaris’i tanıtma girişimleri meyve vermeye başladı. Bosnalı turizmciler Ekim ayında Marmaris’e geliyor.

Bosna Hersek'ten turizmciler Marmaris'e gelecek

Bosna Hersekli turizmciler Marmaris’e geliyor.MTO’dan yapılan açıklamaya göre, Bosnalı turizmcilerden oluşan  heyet ekim ayı içerisinde Marmaris’e gelecek.28 Nisan 2017 tarihinde Merkez Bosna Ekonomi ve Tarım Bakanı Sedzad Milanovic, Turizm Bakan Yardımcısı, Milletvekilleri ve Bosna Hersek STK temsilcilerinden oluşan heyet Marmaris Ticaret Odası’nı ziyaret etmişlerdi.

Heyetin davetlisi olarak 5 ve 6 Haziran tarihlerinde  Bosna Hersek’in başkenti Saray Bosna’ya giden Marmaris Ticaret Odası, Tursab ve Getob heyeti bölge seyahat acenteleri ile görüşmeler gerçekleştirmiş ve karşılıklı turizm kanallarının açılması için fikir alış verişinde bulunulmuştu. Gerçekleştirilen bu toplantılardan birisine de, Bosna Hersek Başbakanı Mladen Ivanić başkanlık etmişti.

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Bosna heyetinin  ziyareti hakkında açıklama yaptı.  Baysal, “5-6 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşetirilen Bosna Hersek ziyaretinde Marmaris ekonomisi, bölge tanıtımları, turizm olanakları, bölgemizin doğal ve kültürel zenginlikleri ve tesislerimiz hakkında Bosna Hersek’li Seyahat Acentalarına bilgi verilmişti.  Marmaris’e misafir getirmeleri için davet edilmişti, yapılan bu davet Bosna Hersek’li turizmciler tarafından karşılık buldu. Ekim ayı içersinde önde gelen seyahat acentaları ve turizm otoritelerinden oluşan bir heyetin bölgemizi ziyarete gelerek 2018 sezonu için Marmaris’e misafir getirmek istediklerini yazılı olarak belirttiler. Yapılan bu girişimlerin meyvesini vermeye başlamış olması da sevindirici bir gelişmedir,” dedi. Ekim ayı içersinde gelecek olan heyet MTO, Tursab ve Getonb tarafından misafir edilerek, bölgede faaliyet gösteren seyahat acentaları ve bölge otelleri ile 2018 sezonu için görüşmeler gerçekleştirecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü