Booking.com geri dönüyor

Booking.com, Türkiye’ye dönüyor. Davacı TÜRSAB, Booking.com’un yeniden açılması için kurumsal üyelik statüsü üzerinde çalışıldığını açıkladı.

Booking.com geri dönüyor

Booking.com’un Türkiye’deki faaliyetleri haksız rekabet oluşturduğu gerekçesiyle Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından açılan dava sonucunda geçtiğimiz yıl Mart ayında durdurulmuştu. Booking.com’un yeninde açılması gündeme geldi.  Türsab Başkanı Firuz Bağlıkaya, Booking.com benzeri siteler için yasal düzenleme yapılacağını duyurdu.

Bir televizyon kanalında konuşma yapan Bağlıkaya,” merkezleri Türkiye dışında olup tüketici ile turizmciyi bir araya getirerek para kazandıran booking.com benzeri siteler için kurumsal üyelik statüsü üzerine çalışıyoruz,bu statüyü hayata geçirince booking.com gibi hizmetler ülkemizde yeniden hizmete girebilecekler.Bu konuda geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz booking.com yetkililerine teklifte bulunduk” dedi.Booking.com üzerinden Türkiye’den rezervasyon yapılamazken yurtdışı rezervasyonları hala bu siteden yapılabiliyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü