"Bölgemiz sezonu yüzde 23 artışla kapattı"

Londra Turizm Fuarı sone erdi. TÜRSAB Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı, fuarla ilgili değerlendirmede bulundu. İngiliz pazarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Londra Turizm Fuarı sone erdi. TÜRSAB Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı, fuarla  ilgili değerlendirmede bulundu. İngiliz pazarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

TÜRSAB Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı geçtiğimiz hafta yapılan,Londra Turizm Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kırlı, İngiliz pazarı için en büyük sorunun uçak sıkıntısı olduğunu belirtti.Uçak seferlerinin artırılması ile beraber bu pazarda geçmiş yıllardaki ziyaretçi sayılarının yakalanabileceğini  kaydetti.Kırlı:” Gelmek isteyen turistler için en büyük sıkıntı uçak seferleri.Dalaman’a ilave uçaklar konulur ise bu pazarda eski turist sayısı olan 1 milyon rakamları yakalanabilir.”dedi.

Dalaman Bölgesi’ne gelen turist sayısının 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 23 artış gösterdiğini vurgulayan Kırlı, bölgeye en çok turistin İngiltere’den geldiğini hatırlattı.Kırlı:”2017 yılında bölgemiz artışla kapattı.Dalaman Bölgesi Türkiye ortalamasının üzerinde bir artış gösterdi. Yüzde 23 artışla 1 milyon 150 bin turist sayısına ulaştı.”dedi.Kırlı, 2017 yılında Marmaris’e gelen turist sayısının 800 bini geçtiğini belirtti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü