Boğulan kadının imdadına cankurtaran yetişti

Marmaris Halk Plajı’nda genç bir kadın bacağına kramp girince boğulma tehlikesi atlattı. Denizde büyük panik yaşayan kadının imdadına halk plajındaki cankurtaran yetişti.

Boğulan kadının imdadına cankurtaran yetişti

Marmaris Halk Plajında öğle saatlerinde bir boğulma tehlikesi atlatıldı. Denizde bacağına kramp giren genç kadın panikledi. Boğulma tehlikesini fark eden cankurtaran olaya müdahale etti.genç kadın boğulmaktan son anda kurtarıldı. Marmaris Halk Plajı’nda cankurtaranlık yapan Özkan Yılmaz olay anını anlattı.Yılmaz “ 23 yaşlarında bir kadının ayağına kramp girmiş. Paniklemiş. Denizde boğulmak üzere olduğunu görünce hemen müdahale ettik. Genç kadını kurtardık. Sağlık durumu şu anda iyi” dedi.

Marmaris Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü mavi bayraklı halk plajında iki cankurtaranın görev yaptığını açıkladı. Ünlü, cankurtaranların  Marmaris’te bu yaz dört boğulma tehlikesine müdahale ettiklerini açıkladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Babasının oğlu her zaman dikkatli işine sadık ama ne yazık ki gerektiği gibi sevgi saygıyı görmüyorlar kaçıncı defa dir Marmaris in ismini hep iyi şekilde temsil etmistir. O halk plaji onunla kötü anılmaktan kurtulmuş belinin kırık ameliyatlı olmasına rağmen tam bir sağlıkçı gibi mesleğini icra eden bir kişilik bence kıymetinin bilinmesi lazım

0 Ömer yılmaz , 11.08.2017 19:07

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü