Bisikletin çınarları Marmaris'e geliyor

Milli Bisikletçiler Toplantısı yarın Marmaris’ te başlıyor. Dört gün sürecek etkinlikte 120’den fazla katılımcı yer alıyor.

Bisikletin çınarları Marmaris'e geliyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 9.su düzenlenecek olan Milli Bisikletçiler Toplantısı 120 den fazla katılımcı ile 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Marmaris'te gerçekleştirilecek. Türk bisiklet tarihinde önemli rol oynayan Milli sporcuların katılacağı toplantıda, belirlenen 3 ayrı rotada her gün bisiklet turu da gerçekleştirilecek. Bisikletin çınarlarını bir araya getirecek toplantıya, Amerika, Avusturya, Almaya, İngiltere gibi ülkelere yerleşmiş Milli bisikletçiler de katılacak. Kendisi de eski Milli Bisikletçi olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’nın da katılacağı toplantının açılış korteji, 25 Nisan Çarşamba günü Atatürk Anıtı’ndan Grand Yazıcı Turban Otel arasında gerçekleştirilecek. Daha sonra açılış Seremonisi yine aynı otel de gerçekleştirilecek.

4 gün boyunca devam edecek toplantı süresince Marmaris Belediyesi’nin misafiri olacak olan Bisikletin çınarları Marmaris Deniz Ticaret Odası ve TURSAB tarafından düzenlenen programlarla Marmaris’i gezip görme şansına sahip olacak.

Faaliyetin son 2 yıldır Antalya ve Alanya’da yapıldığını söyleyen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı "Bu sene Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ve Muğla İl Temsilcimiz İlker Cömert’in talepleri ilgi ve istekleri ile bu önemli etkinliği Marmaris’e almaya karar verdik. 
Marmaris Belediyesinin de etkinliğe ilgi gösterip destek vermesiyle toplantıyı Marmaris'e aldık. Bu bağlamda bu etkinlik bisiklet kenti Marmaris’e çok yakışacak, emeği geçen destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.


YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü