Bisiklet Farkındalık Turu

Bisikletli Ulaşım Platformu (BUP) üyeleri bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de hakları olduğunu göstermek için tüm Marmaris halkını bugün (16 Temmuz Pazartesi) saat 18.30’da Atatürk Meydanı’ndan başlayacak ‘’Farkındalık Turu’na’’ bekliyor.

Bisiklet Farkındalık Turu

Kendilerini aktivist bir oluşum olarak tanımlayan Bisikletli Ulaşım Platformu (BUP) üyeleri bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de hakları olduğunu göstermek için tüm Marmaris halkını 16 Temmuz Pazartesi günü saat 18.30’da Atatürk Meydanı’ndan başlayacak ‘’Farkındalık Turu’na’’ bekliyor.
Şehiriçi bisiklet yollarında ve bisiklet yolunun olmadığı karayollarında gerçekleştirilecek sürüşün amacı, bisiklet görünürlüğünü ve farkındalığını arttırmak; düdükler, ziller ve bisikletlere asılan sloganlarla, bisikletlilerin trafik içinde yerleri ve hakları olduğunu çevredeki tüm araç sürücülerine ve yayalara anlatmak.
Saat 19.00’da Atatürk Meydanı’ndan start alacak ‘’Farkındalık Turu’’ Atatürk Meydanı - İçmeler güzergahı arasında gidiş – dönüş (22 Km.) şeklinde yapılacak. Yavaş tempoda gerçekleştirilecek sürüşün molalarla birlikte tahmini 2.5 saat sürmesi bekleniyor.Bisikletli Ulaşım Platformu üyeleri tüm katılımcıların zillerini ve düdüklerini de yanlarında getirmelerini istedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü