Bilim Parkı Dünya'ya açılacak

İçmeler’deki Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, dünyaya açılacak. Marmaris Belediyesi, yabancı ve yerli turistlere satılan şehir turu paket programların içine Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı ziyareti eklenmesi önerisi getirildi. Acenteler bu teklife sıcak baktı.

Bilim Parkı Dünya'ya açılacak

Marmaris Belediyesi İçmeler Mahallesi’nde hizmete açılan Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nın dünyaya açılabilmesi için bir adım attı. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu vasıtasıyla turizm acentelerini parkta davet eden Belediye yönetimi, temalı parkı yerinde tanıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner ve TURSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı’nın da bulunduğu tanıtım toplantısına Marmaris’in 11 ileri gelen seyahat acenteleri katıldı.

Yapılan görüşmelerde yabancı ve yerli turistlere satılan şehir turu paket programların içine Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı ziyareti eklenmesi önerisi getirildi. iSMET Kamil Öner konuyla ilgili şunları söyledi.

Bu teklife sıcak bakan seyahat acentelerinin çok yakında turist gruplarını temalı parka getireceği bildirildi. Park hakkında Türkçe ve İngilizce broşürler de hazırlandı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.