“Bilen Öğretiyor Bilmeyen Öğreniyor”

Marmaris İhtiyaç Sahipleri İçin Yardımlaşma ve Eğitim Derneği üyeleri “Bilen Öğretiyor Bilmeyen Öğreniyor” projesi kapsamında Ege Bölgesi’nin yöresel yemeği olan börülce yaptı.

“Bilen Öğretiyor Bilmeyen Öğreniyor”

Marmaris İhtiyaç Sahipleri İçin Yardımlaşma ve Eğitim Derneği üyeleri “Bilen Öğretiyor Bilmeyen Öğreniyor” projesi kapsamında bölgenin yöresel yemeklerini yeni kuşaklara aktarıyor. Proje  kapsamında Ege Bölgesi’nin yöresel yemeği olan börülce yapıldı, börülcenin  faydaları anlatıldı.

Marmaris İhtiyaç Sahipleri İçin Yardımlaşma ve Eğitim Derneği Başkanı Hayat Yaraş etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu. Yaraş: “Bu etkinliği her sene yapıyoruz.Bugüne kadar börülce tüketiyorduk ama bu kadar faydalı olduğunu bilmiyorduk. Kansere, göz hastalıklarına iyi geldiğini ve içinde bulundurduğu lif ile daha birçok faydası olduğunu öğrendik.” dedi.

Yaraş, Marmarisli kadınları derneğe beklediklerini, kadınların evde kapalı kalmasını istemediklerini söyledi. Dernek üyeleri her hafta Cuma günü saat 16.00'da Taşlık İş Merkezi'ndeki ofislerinde toplanıyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü