Belediye'den köylere halı saha

2. Köylerarası Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’ final maçıyla son buldu Turgut Gençlik Spor, turnuvanın galibi oldu.

Belediye'den köylere halı saha

CHP İlçe Başkanlığı tarafından Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Köylerarası Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’nın 2.’si Pazar günü düzenlenen final maçıyla son buldu. Finale adını yazdıran takımlar Turgut Gençlik Spor ve Selimiye Spor olurken, berabere giden maçın kazananını penaltılar belirledi. Turgut Gençlikspor sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Şehir stadyumunda oynanan maçları izleyenler arasında CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ ve Belediye Başkanı Ali Acar da vardı. Turnuvanın 3.sü Selimiye Gençlik Spor olurken, 4. ise Bozburun Spor oldu. Final maçlarının ardındansa Survivor 2017 gönüllüler - CHP ilçe yönetimi, Muğla İl Gençlik Kolu - Köyler Karması yeşil sahada karşılaştı. Final maçlarını Marmarisli eski Fifa kokartlı hakem Mutlu Çelik yönetti.

Başkan Ali Acar, konuşmasında “Örgütümüzün geçen yıl başlatmış olduğu köylerarası futbol turnuvası bizim için çok önemli. Geçen yıl Turgut, Selimiye ve Söğüt için halı saha sözü vermiştik. Şu anda Turgut köyünün halı sahası yapılıyor. Önümüzdeki günlerde Selimiye ve Söğüt’e de halı saha yapmak için gerekli resmi girişimlerde bulunduk. Bozburun ve Orhaniye’deki halısahayı da yenileyeceğiz. Sıra diğer köylerimize de gelecek. Bu demek oluyor ki önümüzdeki yıllarda deplasmanlı turnuvalar yapılacak. Ben bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Spora desteğimiz her alanda sürecek” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.