Belediye'den Bedesten açıklaması

Marmaris Belediyesi Bedesten Çarşısı’nın mühürlenmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.Açıklamada, Bedesten’in tutanaksız mühürlendiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Belediye'den Bedesten açıklaması

Bedesten Çarşısı, geçtiğimiz günlerde mühürlenmişti. Bedesten Çarşısı’nın tutanaksız mühürlendiği iddialarıyla  ilgili basında yer alan asılsız haberler nedeniyle,  Marmaris Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklama da şu ifadelere yer verildi;

"Mülkiyeti, Marmaris Belediyesi'ne ait Bedesten Çarşısı unvanlı bina, 3194 Sayılı İmar Kanunu'nun 32. ve 42. maddeleri gereğince yapı tatil zaptıyla birlikte mühürlenmiştir.Yapı tatil zaptının bir nüshası yapı yerine asılmış, bir nüshası da ilgili mahalle muhtarına tebliğ edilmiştir. Yapı yerine asılan yapı tatil zaptı, mülkiyetin Marmaris Belediyesi'ne ait olması nedeniyle ilgili Müdürlük nezdinde muhafaza altına alınmıştır.Yukarıda da açıklandığı üzere bahse konu bina 3194 sayılı İmar Kanunu'nun ilgili madde hükümleri gereğince mühürlenmiştir."

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.