Beldibi imar plan notları revize edildi

Marmaris Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu bugün gerçekleştirdi. Meclis, Beldibi Uygulama İmar planına ilişkin plan notlarının revize edilmesini görüştü. Toplantıda kamuoyu ile paylaşılan öneri ve ilan plan notları oy çokluğu ile kabul edildi.

Beldibi imar plan notları revize edildi

Marmaris Belediye Meclisi Şubat ayı olağan Toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi.Toplantıda imar komisyonuna havale edilen iki gündem maddesi karara bağlandı.Toplantıda ilk olarak imar komisyonuna havale edilen, Marmaris ve Çevresi Turizm alanı ile Marmaris Milli Parkı sınırları dışında kalan Marmaris Kuzey kesimi Beldibi Uygulama İmar planına ilişkin plan notlarının, Marmaris sınırları dahilinde ortak bir planlama dilinin oluşturulması amacıyla revize edilmesi  görüşüldü. İmar komisyonu başkanı Duran İlgün oy birliği ile hazırlanan komisyon kararını okudu. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, kamuoyunun bilgilendirilmesi için yapılan değişikliklerin okunması talebinde bulundu.  İlgün öncelikle öneri  plan notlarını daha sonra da ilave plan notlarını okudu.

Başkan Acar, imar komisyonu çalışmasıyla ilgili meclis üyelerinin görüş ve önerilerini sordu. Daha sonra da  maddeyi oyladı.Madde oy çokluğu ile kabul edildi.İmar komisyonuna havale edilen bir  vatandaşın  Armutalan’daki taşınmazının takas talebi oy birliği ile kabul edildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü