Belaruslu basın grubu Marmaris'te

Marmaris Belediyesi, ilçenin tanıtımını yerinde yapmak üzere yabancı turizmci ve basın gruplarını ağırlamaya devam ediyor. Marmaris’e bu hafta Belaruslu bir basın grubu geldi. Basın mensupları Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.

Belaruslu basın grubu Marmaris'te

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Marmaris Belediyesi ve Dalaman Havalimanı işbirliğiyle Belaruslu  basın grubu  Türkiye’ye davet edildi.  Belaruslu basın mensupları iki günlük İstanbul ziyaretinin ardından Marmaris’e geldi. Televizyon, gazete ve dergide görev yapan basının temsilcileri  4 gün boyunca ilçeyi gezecek. Belaruslu gazeteciler Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti. Belaruslu basın mensupları,  Başkan Acar ile Marmaris’i ve turizmi konuştu.

Başkan Acar da basın mensuplarının Marmaris izlenimlerini sordu. Ziyarete katılan bir gazeteci “Daha önce Marmaris’e turist olarak gelmiştim. Daha önceki gelişimle şimdiki gelişimi kıyaslamam mümkün değil. Dün Marmaris’te yaptığımız gezide o kadar etkilendim ki, “ben hiç Marmaris’e gelmemişim” dedim.Dün benim için önemli bir açılımdı.Çok güzel bir gün geçirdim.” Değerlendirmesinde bulundu.

Belaruslu basın mensupları, ilçeye tatile gelmek isteyen turistler için Başkan Acar’a nasıl önerilerde bulunabileceği sorusunu yöneltti. Başkan Acar da Marmaris’in yeşil ve maviyi buluşturan nadir turizm ilçelerinden biri olduğunu belirtti, hem dinlenmek hem de eğlenmek için birçok seçenek sunduğunu söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü