Behçet Saatcı'ya Marmaris'te tam destek

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Bağımsız adayı Behçet Saatcı da ,Ali Acar’ın seçim merkezi açılışında bir konuşma yaptı. Saatcı “her şeye evet diyen siyasetçiden fayda gelmez” dedi

Behçet Saatcı'ya Marmaris'te tam destek

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, seçim merkezi  açılışı için Marmaris’e gelen  Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Bağımsız adayı Behçet Saatcı ‘yı da  kürsüye davet etti. Behçet Saatcı Marmarisliler’in sevgi gösterileriyle sahneye çıktı.

Saatcı burada bir konuşma yaptı. Saatcı” Erdem dayatmalara karşı başkaldırma hareketidir. Biz Muğla’da yapılan dayatmaya karşı başkaldırma hareketi yaptık. Muğla’yı Muğlalar mı yönetir yoksa Ankara’daki siyaset baronları mı yönetir ? Hep beraber göreceğiz. 13 ilçe seçilmiş belediye başkanları ile mi yoksa yandaşların ve ilçe teşkilatında bulunan kendi çanını çalan zangoçlarla mı yönetilir göreceğiz. Biz belediye başkanlarıyız.Sizin içinizdeyiz. Yanlış anlamayın bir kilometre yol yapıp da oraya 11 tabela asmakla  reklam yapılmaz. Asıl reklam gönüllerde yapılır. Yok öyle milletvekillerini belediye başkanlarını sen belirleyeceksin. Kazın ayağı o kadar değil. 2014’te Ali Başkan da ben de dahil . Osman Ağabey dedik , bir şey demedik. Bir şey de yapmadık. Gözün üstünde kaşın da var demedik. Yanlışlara yanlış dedik. Her şeye evet diyen toplum ve insandan sanata, siyasete fayda olmaz. Biz her şeye evet diyen insanlardan değiliz. Yasayı kötü uygulayanların elinden alacağız. Daha iyi uygulayanlara vereceğiz. Büyükşehir’de  mal paylaşımı yapıldı. Yasadan üç buçuk sene sonra gelir elde ettiğimiz marinalar olmak üzere mahkeme kararıyla elimizden alınıyor olmasını kabul etmemiz mümkün değil. Ben atmayı seven insan değilim. Seçildiğimde meclis kararı alarak davaları geri çekeceğiz. İlçelerin mallarını da iade edeceğiz.”

Behçet Saatcı’nın konuşmasının ardından  DSP’nin temsilcileri ve Başkan Ali Acar’ın ailesi de sahneye çıktı.  Törende, güvercinler gökyüzüne bırakıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü