Behçet Saatcı'dan Mehmet Kocadon'a ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Kocadon ve belediye personeli tarafından kapıda çiçekle karşılanan Başkan Saatcı, ‘Sözde rakibiz. Biz rakip filan değiliz, arkadaşız, kardeşiz’ dedi.

Behçet Saatcı'dan Mehmet Kocadon'a ziyaret

Seçim çalışmaları nedeniyle devlet kurumları ve STK’ları ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı bugün Bodrum’daydı. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan Saatcı, daha sonra Bodrum Belediyesi’ne geçti. Bodrum Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Saatcı’yı çiçekle karşaladı.

Saatcı, ziyarette yaptığı açıklamada “Sözde rakibiz. Biz rakip filan değiliz, arkadaşız, kardeşiz. Saygıdeğer Muğlalıların 31 Mart akşamı sandığa tecelli edecek olan iradesine saygı göstereceğiz. Tabii farklı şeyler konuşulabilir ama bu saatten sonra bunların konuşulmasına gerek yok. Ben kendisine canı gönülden başarılar diliyorum. Muğla’ya, bu cennet bölgemize kim daha iyi hizmet edecekse, Allah-u Tealâ ona nasip etsin. Kendisine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayağının tozuyla Ankara’dan geldiğini biliyorum, bizi karşılamak için belediyeye kadar geldi. Gösterdiği bu nezaketten dolayı kardeşime teşekkür ediyorum ve kolaylıklar diliyorum. İşin güzelliği burada ve  böyle olması lazım. Birbirini kırarak, dökerek, yüz yüze bakamayacak hale getirilmesi siyasetin çirkinliğidir. Aslında nezaket kuralları içerisindeadayların projelerle anılması lazım.Bu anlamda kendisine nezaketinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” dedi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ziyarette “Başkanın Bodrum’a yapmış olduğu bu ziyaretten son derece mutluyuz. Başkanımın dediği gibi biz rakip değiliz. Hedefimiz ve yönümüz aynı yerde olan insanlarız. Özellikle Muğla coğrafyasında kendisi ile beraber bir nesil yetiştirdik. Uzun yıllardır belediye başkanlığı yapıyoruz. Bu seçim atmosferinde zaman zaman bizim ağzımızdan çıkmamış laflar, söylenmiş gibi de aktarılabilir, kimse bunlara inanmasın. Behçet Abi benim büyüğümdür,  gördüğünüz üzere abi kardeş gibi bu süreci götüreceğiz. Gönül isterki bütün Türkiye’de seçim atmosferleri böyle yaşansın. Geçenlerde Muğla’da bir geceye katıldım, orada da mevcut başkanımızla beraber kerimoğlu oynadık. Bugün burada Behçet abimle, abi kardeş gibi bir karşılama töreni yaptık. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Bu işler nasip kısmet işidir. Eğer nasip kısmet ise bu işler olur. Ben onun için bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.