Behçet Saatcı Muğla Seçim Merkezi'ni açıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Behçet Saatcı, Muğla Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yapacak. Saatcı’nın Muğla’daki seçim merkezi 7 Mart Perşembe günü saat 12.00’de açılacak.

Behçet Saatcı Muğla Seçim Merkezi'ni açıyor

20 yıldır Fethiye Belediye Başkanlığı yapan ve Muğla’da “Halkın İttifakı”nın oluşmasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne Bağımsız Başkan Adayı olan Behçet Saatcı’nın Muğla Seçim Koordinasyon merkezi açılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın seçim koordinasyon merkezi, 7 Mart 2019 Perşembe günü saat 12:00’de açılacak. Muğla Kurşunlu Camisi karşında, Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde bulunan seçim koordinasyon merkezinin yapılacak açılışına il genelinden çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Muğla’da “Halkın İttifakı” olarak büyük bir rüzgar yakaladığını belirten Başkan Saatcı, bu merkezin halka ait olduğunu ifade ederek “Halkın ittifakının seçim ofisini açmaya, tüm Muğla halkını davet ediyorum” dedi.  Muğla genelinde her gittiği yerde büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Saatcı’nın, Perşembe günü saat 12:00’de yapılacak olan açılışta, Muğla siyaseti, ekonomisi ve projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü