Behçet Saatcı İyi Parti rozetini taktı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Muğla’daydı. Akşener, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya İyi Parti rozetini taktı. Seçim startını Fethiye’den başlattığını duyurdu. Akşener daha sonra da partisinin Muğla İl Başkanlığı Binası’nı açılışını gerçekleştirdi.

Behçet Saatcı İyi Parti rozetini taktı

İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla’yı ziyaret etti. Akşener,  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ‘ya rozet takmak için ilk olarak Fethiye’ye gitti.Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı konuştu.

Saatcı “tarihi bir güne tanıklık ettiniz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir kadının cumhurbaşkanı olacağına tanıklık etmektesiniz.  Fethiyeliler  bilir ki biz hangi partide olursak olalım yakamızda rozet taşımayız. Bizim partimiz Fethiye ve vatanın partisidir.” dedi.Konuşmasının ardından Meral Akşener, Behçet Saatcı’ya İyİ Parti rozetini taktı.

Akşener,  düzenlenen mitingte İyi Parti’nin sandıkta kazanacağını söyledi. Erken seçim kararını değerlendirdi.Akşener “Dün biz çok güldük. Bunların çok korktuğunu biliyordum. Ağabeylerin bu kadarın korktuğundan haberim yoktu.” Dedi, Akşener, seçim startını Fethiye’den başlattığını duyurdu. Akşener, Fethiye’nin ardından İl Binasının açılışını yapmak için Muğla’ya geçti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü