BEHÇET SAATCI GÜNDEM PROGRAMINA KONUK OLDU

Hafta sonu ziyareti için ilçemize gelen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Marmaris Televizyonu’nda gündem programına konuk oldu. Saatcı Fethiye ve Muğla gündemine ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

BEHÇET SAATCI GÜNDEM PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve belediye meclis üyeleri hafta sonu ziyareti için Marmaris’e geldi. Saatcı, Marmaris Televizyonu’nda Gündem Programına konuk oldu.Saatcı Marmaris ve Fethiye Belediyesi’nin sergilediği örnek birliktelikle ilgili şunları söyledi.

Son yerel seçimlerde dördüncü kez belediye başkanlığına seçilen Saatcı,  Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçesinde yaşanan değişiklikleri anlattı.  Saatcı büyükşehir yasasının bölgeye büyük zarar verdiğini söyledi.

Saatcı, Fethiye ve Muğla gündemine ilişkin merak edilen soruları da yanıtladı. Bunlardan biri Fethiye’nin il olmasıyla ilgili talebiydi.

Saatcı , büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağıyla ilgili soruyu ise şu sözlerle yanıtladı.

Saatcı programda Fethiye Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Saatcı’nın konuk olduğu Gündem Programı 18 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.30’da Marmaris Televizyonu’nda…

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.