Başsavcı Demirel'den duygulandıran veda

Marmaris Başsavcısı Mehmet Demirel, Aydın Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Demirel için Marmaris’te veda yemeği düzenlendi. Demirel yemekte katılımcıları duygulandıran bir konuşma yaptı.

Başsavcı Demirel'den duygulandıran veda

Aydın Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Marmaris Başsavcısı Mehmet Demirel onuruna ilçedeki bir otelde veda yemeği düzenlendi. Gecede Mehmet Demirel  veda konuşması yaptı. Konuşma  dinleyenleri duygulandırdı.

Marmaris’te başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Mehmet Demirel, beş yıllık görev süresince  adalet için titiz şekilde çalıştığının altını çizdi. Demirel, Aydın’ da Cumhuriyet Savcısı olarak göreve  devam edeceğini belirtti.  Demirel, Marmaris’te beş yıldır birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları başta olmak üzere herkese tek tek teşekkür etti.

Demirel  konuşmasında “ Ne yazik ki hayatta her şeyin sonu var. Ne güzel ki sonların güzel dostların bir araya gelmesi ile yapılması teselli sebebi. Karmaşık duyguları yaşadığım anlamlı geceye hoş geldiniz. Bir şeyin sonu o şeyin başlangıcıdır aynı zamanda. 5 yıllık Marmaris’te çalışma süresince geriye dönüp baktığımda Marmaris’e ilk geldiğimde yeni bir yere gelmenin heyecanı ve tedirginliğini  yaşadım. Ancak buruda dostlar sayesinde bu tedirginlik yok oldu. Yerleri mekanları güzelleştiren insanlardır. Sizin gibi kıymetli insanlar güzelleştirdi Marmaris’i . Gitmek mi zor kalmak mı zor diye sorulur. İyi ve güzel dostlarınız  varsa ikisi de kolaydır. İçimde gitmenin derin hüznü var. Görev yaptığım süre içinde adalet hakkaniyet tarafsız ilkesi ile hareket etmeye çalıştım. Vicdan ve merhametten ayrılmamaya özen gösterdim. Adliye çalışanlarının,  avukatların çalışma şartlarını düzeltmek için halka daha iyi hizmet vermek amacıyla birçok düzenleme yaptım.” Dedi.

Konuşmanın ardından Marmaris Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Aldemir , Demirel’e teşekkür plaketi   verdi. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel de Demirel’e hediye verdi. Kaymakam Yüksel, bir dost kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gecede Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da konuşma yaptı. Görev yaptığı 13 yıllık süreçte ilk kez resmi veda yemeğine katıldığını söyledi. Bir dost kazanmaktan mutluluk duyduğunu anlattı.  Başkan Acar da Demirel’e gecenin anısına  hediye verdi.

Muğla Barosu Başkanı Avukat Cumhur Uzun da Demirel’e yeni görev yerinde başarılar diledi. Günün anısına hediyeler verdi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü