Başkanlar Marmaris'e hayran kaldılar

Ulaşım Çalıştayı’na katılmak için Marmaris’e gelen CHP’li belediye başkanları boş zamanlarında da ilçeyi gezdi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Marmaris Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği çalışmalardan övgüyle bahsettiler.

Başkanlar Marmaris'e hayran kaldılar

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden çok sayıda CHP’li belediye Başkanı Marmaris’te düzenlenen Ulaşım Çalıştayı’na katıldı. Belediye Başkanları çalıştaydan arta kalan zamanlarında da ilçeyi gezme fırsatı buldu. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt 19 Mayıs Gençlik Meydanı’da kurulan yeni yıl pazarını ziyaret etti.Misafir Belediye Başkanları, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile meydanda karşılaştı. Başkanlar, Ali Acar’ı ilçede hayata geçirdiği başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. CHP’li belediye başkanları , Marmaris’e hayran kaldı. İlçeden övgü dolu sözlerle bahsetti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Marmaris’te hayata geçen çalışmaları çok başarılı bulduğunu söyledi. Marmaris’in bir Avrupa şehri olduğuna vurgu yaptı. Yalova’dan sonra yaşamak için Marmaris’i tercih edebileceğini söyledi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da , Başkan Acar’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Marmaris’in her yerinde örnek belediyecilik çalışmalarının izini gördüklerini söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü