Başkan'a bisiklet yolu için teşekkür

Marmaris Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen bisiklet yolu vatandaşların da övgüsünü kazanıyor.

Başkan'a bisiklet yolu için teşekkür

Marmaris Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen bisiklet yolu vatandaşların da övgüsünü kazanıyor.Bir Marmaris yaşayanı bisiklet yollarıyla ilgili görüşlerini Başkan Ali Acar’a bir mektup yazarak aktardı. Marmaris yaşayanı artık ana yolda bisikletini güvenle sürdüğünü belirtti, Başkan Acar’a teşekkür etti. 

Marmaris yaşayanlarından Lütfü Emiroğlu, şehiriçi bisiklet yollarıyla ilgili görüşlerini bir mektup kaleme alarak Belediye Başkanı Ali Acar'a gönderdi. Marmaris Belediyesi vatandaştan gelen yazıyı kamuoyu ile paylaştı. Yazıda  Emiroğlu, yaşadığı bir olayı ve ana yolda bisikletini güvenle sürmenin mutluluğunu dile getiriyor. Emiroğlu’nun kaleme aldığı yazıda şu ifadeler yer alıyor.

“Sayın Başkan, bugün Norveç’den önemli bir kişi yapmış olduğunuz bisiklet yollarının resmini çekti, videoya aldı ve OSLO’ ya gönderdi. Bakın Marmaris’te böyle güzel şeyler oluyor, örnek alın siz de yapın diye yazdı. Ben 20 yıla yakın hep bisikletle dolaştım, birçok kazalarla karşılaştım. Şimdi bisikletimi emniyetle kullanıyorum. Size çok teşekkür ediyorum. Sizinle ve yaptıklarınızla gurur duyuyorum. Tanrı sizinle olsun. “

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Tarifi mümkün olmayan bu projenin hayata geçirilmesinde,kıymetli Başkanımıza ve gecesini gündüzüne katan görülen görülmeyen TÜM emekçi kardeşlerimize sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.Herşey gönlünüzce olsunn.

0 Ruhan Şen, 13.05.2017 13:16