Başkan Ali Acar'dan çarpıcı açıklamalar

CHP Marmaris İlçe Örgütü, parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramın birinci günü gerçekleşen törende Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan Ali Acar'dan çarpıcı açıklamalar

CHP Marmaris İlçe Örgütü’nün bayramlaşma töreni, bayramın birinci günü, partililerin katılımıyla gerçekleşti. CHP Marmaris İlçe Binası’nda düzenlenen törene Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra partililer katıldı. CHP Marmaris İlçe Başkanı Tolga Akbay, Kurban Bayramı’nı kutladı. Kongrenin ardından mazbatalarını aldıklarını belirten Akbay, ilçe yönetiminin ilk bayram kutlamasını yapmaktan da mutluluk duyduklarını söyledi.

Bayramlaşma Töreninde Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da konuştu.. Vatandaşların ve partililerin bayramını kutlayan Acar, çarpıcı açıklamalar yaptı.Acar " Bir şeyi unutmamak lazım Marmaris’te 54 yıl sonra 2004 yılında elde edilen o kazanım. Marmaris Belediyesi’ne  CHP’nin  hakim olduğu bir dönemdir. Geçen bu 14 yılı aşkın süre içinde gerçekten gerek kentimizin yaşayanları gerek dışarıdan gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayıp onları Marmaris’ten  mutlu göndermenin çabası içinde olduk.  Bugüne kadar verdiğimiz mücadele meşakatli geçtik. Bunu geçmişten bu yana örgütün içinde olanlar iyi bilir. Üç dönemdir belediye yönetimindeyiz. Üçüncü dönemi sonuna geldik. Bayrağı bizden teslim almak için ciddi mücadele içinde rakipler oldu.  Zaman zaman bu mücadele karşıdaki siyasi partinin rakipleri değil, kendi içimizde de sıkıntılar yaratıldı. Bu önemli değil. Ben CHP Marmaris ilçe örgütünü bir ağacın gövdesi olarak tanımlıyorum. Gövde köküyle bütündür. Siyaset uzun soluklu yarıştır. Siyasette herkesin gelecekle ilgili belli beklentisi olması kadar doğal bir şey olmadığını paylaşmak istiyorum. Ama bu örgüte mevcut hakimiyetine mevcut yönetim gücüne zarar verici noktaya geldiği takdirde bunun ceremesini hep beraber çekebileceğimizi unutmamak gerekir."dedi. 

Başkan Acar, ekibiyle birlikte üç dönemdir  alnı ak ve gururlu şekilde Marmaris’e hizmet verdiğini anlattı. Marmaris’i marka kent haline getirdiklerini belirtti. Bundan sonra da mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Acar "  eldeki imkanlara baskılar rağmen mücadeleyle bugüne kadar devam ettirdiğimiz gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Bu memlekette hepimiz az veya çok bedel ödedik. Kişisel  hesaplarımız, kaprislerimiz ve gelecekle ilgili zarar verici çalışmalar içinde bulunarak bu kente zarar vermeye hiç kimsenin gücü yetmeyeceği bu örgüt toplantısında paylaşmak ve hatırlatmak istiyorum. bu gerekliydi." dedi.

Başkan Acar, yeni seçilen CHP İlçe Yönetimine başarılar diledi ve şunları söyledi:

" Üç dönem içinde,  her dönemde gerek meclis üyesi gerek yönetimle ilgili ufak tefek sıkıntı yaşandı. Bu yönetim yeni yönetim. Zorunluluktan oluştu. Kendileri özveriyle nefer gibi, hiçbir beklendisi olmadan bu göreve  talip oldular. Birlikte mücadele edeceğimiz yeni dönemin başlayacağını hatırlatmak istiyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Belediye gücünü unutmamak gerekir. Belediye hizmet görevini doğru yaptıysa, ki doğru yaptığının ispatıdır,üç dönemdir seçimi kazanması. Bundan sonra birlik beraberlik içinde Marmaris’e gelecekle ilgili zarar vermemesi adına. Emeklerin boşa gitmemesi adına mücadelemize devam edeceğimizi hatırlatmak isterim."

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.