Başkan Ali Acar DSP'de

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, bugün DSP Genel Merkezi’nde Partinin Genel Başkanı Önder Aksal ile buluştu. Partiye üye olan Başkan Acar, DSP’nin Marmaris Belediye Başkan Adayı olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Başkan Ali Acar DSP'de

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, DSP Genel Merkezi’nde Partinin Genel başkanı Önder Aksal ile bir araya geldi. DSP’ye üye olan Başkan Acar,partinin Marmaris Belediye Başkan Adayı olarak dosyasını genel merkeze teslim etti. Başkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada “ Bugün DSP Genel Merkezi'nde beni içtenlikle ve hoşgörüyle karşılayan Sayın Genel Başkan Önder Aksakal ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ortak amacımız ülkemize ve Marmaris'e daha iyi hizmet edebilmek. Atatürk'ümüzün çizdiği yolda, halkçı Ecevit'in emeğiyle kurulan DSP'nin yalnızca Türkiye'ye değil Dünya'ya örnek belediyesi olmak için yola çıktık. Marmaris'imize hayırlı olsun.” Dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Mucadele vermek başarının obur kismidir .bu da sayin Ali acar başkanda var zaten.sonuna kadar yanında ve tam destek bu sadece ali baskan için değil aynı zamanda marmaris in geleceği içindir.

0 Nihat şahinkaya , 01.02.2019 20:17

Hayırlı uğurlu olsun yakışır

0 İskender gulay, 01.02.2019 16:57

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü