Başkan Acar'ın hafta sonu ziyaretleri

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, hafta sonu da seçim ziyaretlerini sürdürdü. Acar, vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı. Vatandaşların dilek ve taleplerini dinledi.

Başkan Acar'ın hafta sonu ziyaretleri

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, hafta sonu da  seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Acar, seçim ziyaretleri kapsamında  Konyalılar Derneği üyeleriyle de bir araya geldi. Başkan Acar’a Uzunyalı’da yaptığı iyileştirme çalışmaları nedeniyle teşekkür edildi.

Acar, Eskişehirliler Derneği üyeleriyle de buluştu.Ziyarette seçim süreci ve projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Acar, Yaşamkent Sitesi sakinlerini de ziyaret etti. ite sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaşlar,Başkan Acar’a  Marmaris’te hayata geçirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.  Marmaris’i yönetmenin zorluklarına ve güçlüklerine dikkat çeken vatandaşlar bazı kaygılarını da dile getirdiler. Acar ziyaret sırasında vatandaşların destek mesajlarını da aldı.

Başkan Acar, hafta sonu gerçekleşen tenis turnuvasının ödül törenine de katıldı. Turnuvada dereceye giren başarılı sporculara madalyalarını verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.