Başkan Acar'dan taziye mesajı

1990'lı yıllarda hayatımıza Bam Teli programı ile giren ve tüm yurdu karış karış gezerek Anadolu insanının sesi olan Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti.

Başkan Acar'dan taziye mesajı

Gazeteci Tayfun Talipoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu  55 yaşında hayatını kaybetti. Talipoğlu’nun ölümü Türkiye’de 7’den 70’e herkesi yasa boğdu. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da Talipoğlu’nun vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.  Başkan Acar mesajında şu ifadelere yer verdi:  

"Basın dünyasının seçkin ismi, programlarıyla Türk insanının bam teline dokunmayı başaran Tayfun Talipoğlu'nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Geçmiş yıllarda Gençlik ve Bahar Festivali kapsamında “Turizm Merkezlerindeki Gençlerin Sorunları” söyleşisi ile bizleri onurlandıran, "Bam Teli" programına konuk olduğumuz, son olarak 2014 yılında gerçekleştirilen Fotoğraf Festivali Gala Gecesi'nde beraber çalışma fırsatı yakaladığımız Tayfun Talipoğlu, ilkeli duruşu, samimi ve sıcak anlatımıyla halkın beğenisini ve saygısını kazanırken, ölümüyle medya dünyası önemli bir şahsiyetini kaybetmiştir.Sayın Talipoğlu’nun vefatından duyduğumuz derin üzüntüyle, başta ailesi olmak üzere, gazete ve televizyon camiasına başsağlığı diliyorum."

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü