Başkan Acar'dan köylere Bayram ziyareti

Marmaris Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma töreni kapsamında ziyaretler devam ediyor. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar bayramın ikinci gününde sırasıyla Osmaniye....

Başkan Acar'dan köylere Bayram ziyareti

Marmaris Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma töreni kapsamında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP Marmaris Acar Ünü ve belediye meclis üyelerinin ziyaretleri devam ediyor.‘’Yaşadığınız yerin kıymetini iyi bilin, topraklarınıza sahip çıkın’’ sloganı vurgulamak amacıyla yapılan ziyaretlerde Marmaris Belediyesi ekibinin ilk adresi Osmaniye mahallesi oldu.Başkan Acar burada bayramlaşarak çocuklara harçlık ve hediyeler verdi. Daha sonra Osmaniye’de bulunan bir bal üretim merkezini ziyaret edip incelemelerde bulundu.Sabahın erken saatlerinde yola çıkan Belediye meclisinin ikinci durağı ise Bayır mahallesi oldu.Başkan Acar mahalle sakinleriyle bir araya gelerek tarihi çınar ağacının altında çay içerek sohbet etti ve çocuklara hediyeleri verildi.

Daha sonra bayramlaşmak üzere Söğüt Palamut mahallesine hareket eden belediye meclisi mahalleli ve esnafla bayramlaştı.Ardından Taşlıca ve Söğüt Merkezi ziyaret eden belediye meclisi bir kıraathaneyi ziyaret etti. Başkan Acar’ın buradaki samimi sohbetti vatandaşı gülümsetti.

Öte yandan Başkan Acar burada da mahallelinin sorunlarını ilgiyle dinledi.Bir sonraki adresi Bozburun olan Marmaris Belediye Meclisi yine vatandaşlarla sohbet ederek, Marmaris Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan lokumları vatandaşa ikram etti.

Bozburun’dan Selimiye’ye hareket eden belediye meclis üyeleri ve Başkan Acar mahalleli ve tatilcilerle bayramlaştıktan sonra vatandaşın sorunlarını dinledi.

Turgut mahallesine de bayramlaşmaya giden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Belediye meclis üyeleri mahalle sakinleri ve çoğunluğunu kadınların oluşturduğu bir grupla çay içti, sohbet etti.

Ve son durağı Orhaniye olan Marmaris Belediye Meclisi yine çocukları aldıkları hediyelerle gülümsetti. Başkan Acar Orhaniye sakinleriyle de sohbet ederek, bayram dileklerini iletti.Marmaris Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma töreni kapsamında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP Marmaris Acar Ünü ve belediye meclis üyelerinin ziyaretleri devam ediyor.‘’Yaşadığınız yerin kıymetini iyi bilin, topraklarınıza sahip çıkın’’ sloganı vurgulamak amacıyla yapılan ziyaretlerde Marmaris Belediyesi ekibinin ilk adresi Osmaniye mahallesi oldu.Başkan Acar burada bayramlaşarak çocuklara harçlık ve hediyeler verdi. Daha sonra Osmaniye’de bulunan bir bal üretim merkezini ziyaret edip incelemelerde bulundu.Sabahın erken saatlerinde yola çıkan Belediye meclisinin ikinci durağı ise bayır mahallesi oldu.Başkan Acar mahalle sakinleriyle bir araya gelerek tarihi çınar ağacının altında çay içerek sohbet etti ve çocuklara hediyeleri verildi.Daha sonra bayramlaşmak üzere Söğüt Palamut mahallesine hareket eden belediye meclisi mahalleli ve esnafla bayramlaştı.Ardından Taşlıca ve Söğüt Merkezi ziyaret eden belediye meclisi bir kıraathaneyi ziyaret etti. Başkan Acar’ın buradaki samimi sohbetti vatandaşı gülümsetti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü