Başkan Acar muhtarlarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Muhtarlar Haftası kapsamında düzenlenen yemekte ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Acar muhtarlarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve eşi Sevgi Acar ilçe merkez ve mahallelerinde görev yapan muhtarlar ve eşleriyle yemekte bir araya geldi. Yat limanında bulunan bir restoranda gerçekleştirilen akşam yemeğine Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcıları; Sedat Kirt, İsmet Kamil Öner ve Dursun Kaplan’nın yanı sıra Halil Gökovalı ve Meclis üyeleri Gülnur Yıldırım’la Ayşe Karadoğan da katıldı.

Başkan Ali Acar; ‘’Geçmiş yıllardan itibaren senede bir defa bile olsa gerçekleştirdiğimiz beraberliğimizin mutluluğunu yaşıyorum. Muhtarlar günü sebebiyle hepinize sağlıklı, mutlu daha nice yıllar temenni ediyorum. Halkınızın huzuruna mahallenizi temsilen aday oluyorsunuz ve bulunduğunuz bölgedeki mahalle seçmenleriniz sizlere oy veriyor. Arkanızda siyasi bir güç olmadan bu işi yapıyorsunuz demek ki, bağlı bulunduğunuz mahallelerde halkın teveccühünü, sevgisini, güvenini kazanarak bu mevkilere geliyorsunuz. Sizlerden gelen talepleri elimizden geldiğince iyi niyet ve imkânlar doğrultusunda cevap vermeye çalışıyoruz. Sizlerin taleplerini dinlemek bizim görevimiz.” dedi.

Muhtarlar Günü sebebiyle Başkan Ali Acar, muhtarlara çelenk sunum törenlerinde kullanmaları için yaptırılan Muhtarlar Derneği çelengi hediye etti. Muhtarlar da Başkan Acar’a bu organizasyon için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü