Başkan Acar Gazilerle buluştu

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Gaziler Derneği üyeleriyle biraraya geldi.

Başkan Acar Gazilerle buluştu

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Gaziler Derneği üyeleriyle biraraya geldi. Gazilerin aileleriyle birlikte katıldığı yemeğe ev sahipliği yapan restoran “Cumhuriyetin Kalesi Marmaris” bayraklarıyla donatıldı. Organizasyona eşi Sevgi Acar’la birlikte katılan Belediye Başkanı Ali Acar, masaları tek tek dolaşarak, konuklara “hoşgeldiniz” dedi.

Yaptığı konuşmasında geceyi onurlandıran tüm misafirlere teşekkür eden Başkan Ali Acar “Bugün geçmişi destanlarla dolu olan Türk Ulusunun tam 104. yıl önce Çanakkale’de göstermiş olduğu şanlı mücadelenin anma günü. Bu anlamlı günde biz de siz değerli gazilerimizle birlikte olup, sizlerle sohbet etmeyi düşündük. Bu yemek kesinlikle siyasi amacı olan bir yemek değil, biliyorsunuz ki tarih böyle denk geldi. Gecemizi onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Bir kez daha Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Azmi Özkan da; organizasyon için Belediye Başkanı Ali Acar’a teşekkür ederek, “Başkanımız hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgememiştir” dedi. Ardından Belediye Başkanı Ali Acar’a tüm dernek üyeleri adına bir teşekkür plaketi verdi ve üzerinde Ulu Önder Atatürk’ün resmi olan bir kravat armağan etti. Uzun sohbetlerin edildiği gece, geç saatlere kadar devam etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.