Başkan Acar çocuklara masal okudu

Marmaris’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları belediyenin etkinlikleriyle başladı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da çocukların bayram sevincine ortak oldu. Acar, bugün günün büyük bir kısmını çocuklarla birlikte geçirdi. Başkan Acar, miniklere masal da okudu.

Başkan Acar çocuklara masal okudu

Marmaris Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Keşke Çocuk Olsam Sloganıyla dört gün süren şenlikler kapsamında ilçenin birçok noktasında çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.Şenliğe ev sahipliği yapan yerlerden biri de Kültür ve Sanatevi oldu. Çocuk Kitapları Fuarı , sergi ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan Kültür ve Sanatevi’nde sabah saatlerinde de özel bir etkinlik vardı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, hafta sonunu çocuklarla birlikte geçirmek için, etkinliklerin düzenlediği noktaları ziyaret etti. Ziyaretine Kültür ve Sanatevi’nden başladı. Başkan Acar masal okumak için çocuklarla bir araya geldi.Başkan Acar ,  çocuklara çevre duyarlılığına dikkat çeken bir masal okudu.

Başkan Acar daha sonra 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nı ziyaret etti. Gençlik Meydanı’nda ise çocuklar spor etkinlikleri yapıyordu. Başkan Acar, çocuklara pamuk şeker ikram etti.

Acar Türkmenistan Parkı’nda çocuklar için kurulan oyun alanını da gezdi. Başkan Acar, daha sonra da İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nı ziyaret etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.